Dizi & Film Yorumları Kategorisi Kuralları
Merhaba SosyalEvreni üyeleri,
Bu kategori; izlediğiniz diziler ve filmler hakkında yorum yapabileceğiniz, önerilerde bulunabileceğiniz ve tartışmalara katılabileceğiniz bir alandır.
Lütfen aşağıdaki kurallara uyarak bu alanı daha keyifli ve saygılı bir hale getirelim:
1. Spoiler İçin Uyarı Yapın
Dizi ya da filmin önemli sahneleri, sürpriz sonları gibi detayları paylaşmadan önce
Merhaba SosyalEvreni üyeleri,
Bu kategori; izlediğiniz diziler ve filmler hakkında yorum yapabileceğiniz, önerilerde bulunabileceğiniz ve tartışmalara katılabileceğiniz bir alandır.
Lütfen aşağıdaki kurallara uyarak bu alanı daha keyifli ve saygılı bir hale getirelim:
1. Spoiler İçin Uyarı Yapın
Dizi ya da filmin önemli sahneleri, sürpriz sonları gibi detayları paylaşmadan önce
etiketi kullanmanız zorunludur. Bu etiketi kullanmayan üyeler uyarı alabilir.
2. Konular Başlığa Uygun Olmalı
Açtığınız konular net ve açıklayıcı başlık içermeli. Örnek: [Netflix] Dark 3. Sezon Hakkında Yorumlar gibi.
3. Yorumlar Saygı Çerçevesinde Olmalı
Fikir ayrılıkları olabilir fakat hakaret, aşağılama, kişisel saldırılar kesinlikle yasaktır.
4. Korsan Yayın Paylaşımı Yasaktır
Film/dizi indirme linkleri, yasa dışı izleme sitelerine yönlendirme veya tanıtım yapılması kesinlikle yasaktır.
5. Tek Satırlık ve İçeriksiz Yorumlar Yapmayın
Sadece “çok iyiydi”, “beğenmedim” gibi yorumlar yerine neden beğendiğinizi veya beğenmediğinizi açıklayan içerikler yazmaya özen gösterin.
6. Konu Tekrarından Kaçının
Aynı dizi veya film hakkında zaten bir konu açılmışsa yeni konu açmak yerine mevcut başlık altında yorum yapınız.
UYARI:
Forum yönetimi, üyelerin dış kaynaklara yönlendirme yaptığı içeriklerden sorumlu tutulamaz.
Paylaşımlarınızda spoiler uyarısı yapmadığınız takdirde cezai işlem uygulanabilir.
İyi seyirler, keyifli tartışmalar!
SOSYALEVRENI Yönetimi
2. Konular Başlığa Uygun Olmalı
Açtığınız konular net ve açıklayıcı başlık içermeli. Örnek: [Netflix] Dark 3. Sezon Hakkında Yorumlar gibi.
3. Yorumlar Saygı Çerçevesinde Olmalı
Fikir ayrılıkları olabilir fakat hakaret, aşağılama, kişisel saldırılar kesinlikle yasaktır.
4. Korsan Yayın Paylaşımı Yasaktır
Film/dizi indirme linkleri, yasa dışı izleme sitelerine yönlendirme veya tanıtım yapılması kesinlikle yasaktır.
5. Tek Satırlık ve İçeriksiz Yorumlar Yapmayın
Sadece “çok iyiydi”, “beğenmedim” gibi yorumlar yerine neden beğendiğinizi veya beğenmediğinizi açıklayan içerikler yazmaya özen gösterin.
6. Konu Tekrarından Kaçının
Aynı dizi veya film hakkında zaten bir konu açılmışsa yeni konu açmak yerine mevcut başlık altında yorum yapınız.
UYARI:

İyi seyirler, keyifli tartışmalar!
SOSYALEVRENI Yönetimi