Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Kural Tanışalım :) Seni Tanıyalım? Kategorisi Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sosyalevreni 

Keşifci Üye Doğrulanmış Profil
30 May 2025
123
83
28
26
İstanbul
sosyalevreni.com
Ticaret Yüzdesi - 0%
0   0   0
Tanışalım :) Seni Tanıyalım? Kategorisi Kuralları

Merhaba SosyalEvreni üyeleri,
Yeni üyelerimizin kendilerini tanıtabileceği, diğer üyelerle kaynaşabileceği bu alan; samimi, saygılı ve dostane bir ortam yaratmak amacıyla oluşturulmuştur.
Kendinizi tanıtın, ilgi alanlarınızı paylaşın, “Hey ben geldim!” deyin! :)

1. Kendinizi Tanıtırken Saygılı Olun
Yaşınız, mesleğiniz, ilgi alanlarınız gibi detayları gönüllü olarak paylaşabilirsiniz. Ancak özel bilgilerinizi (telefon, adres vb.) paylaşmaktan kaçının.

2. Diğer Üyelere Hoş Geldin Demeği Unutmayın
Yeni gelenleri sıcak karşılamak Sosyal Evreni’nin bir geleneğidir. Tanışma konularına kısa da olsa hoş geldin mesajı yazabilirsiniz.

3. Alay, İroni, Kırıcı Yorum Yapmayın
Tanışma konusu açan üyelerle dalga geçmek, küçümsemek, alaycı cevaplar yazmak kesinlikle yasaktır.

4. Sohbeti Uzatmaktan Kaçının
Konu sahibine birkaç hoş geldin mesajı yazmak yeterlidir. Uzun sohbetler için özel mesaj ya da sohbet bölümlerini kullanın.

5. Tek Konu Açın
Birden fazla tanışma konusu açmak yerine ilk konunuzu güncelleyerek kullanmaya devam edebilirsiniz.

NOT:
⚠️ Kendinizi tanıtmak zorunlu değildir ancak toplulukla daha iyi kaynaşmak için önerilir.
⚠️ Kişisel bilgiler paylaşmak kendi sorumluluğunuzdadır. Yönetim bu bilgilerin kötüye kullanımından sorumlu tutulamaz.

Hep birlikte keyifli bir topluluk için ilk adımı atalım!
SOSYALEVRENI Yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler